Herstellen van irritatie

Even fietsen, het is mooi weer en ik moet even tot rust komen. Rust in mijn hoofd. Mijn irritatielevel is behoorlijk hoog.irritatie-266x190Ik wilde de film “Samen werken aan Herstel” van Lister kijken via Youtube. Maar wat ik ook probeerde, op welk apparaat dan ook, hij haperde, liep vast. Balen…

Dus maar fietsen, dat helpt mij vaak om tot rust te komen en emoties te relativeren, in dit geval irritatie. Het is één van mijn “doe dingen” als het wat minder met mij gaat (WRAP en Signaleringsplan). Hoe verloopt zoiets? Ongeveer zo:

Hèhè, even lekker eruit. Wel kaal al die lege akkers, logisch voor deze tijd van het jaar. Als we nou Mevr. X en Dhr. Y eens uitnodigen voor de herstelwerkgroep, zou geen slecht idee zijn denk ik. He kijk, een sperwer, ha die heeft vast een muis gezien. Een hersteltheaterstuk zou wel een leuk idee zijn als project van de Stichting. Ik ben benieuwd of ik al een reactie heb van Michael over het meedenken aan de site van de Nieuwe GGZ. Wat? Staat dat huis te koop? Straks eens even kijken op internet, misschien is het wat voor mij. Mijn evaluatieverslag stage is in ieder geval goedgekeurd, zou ik nog voor een herkansing gaan, kan vast beter. Ik krijg toch wel koude handen, zal ik mijn handschoenen aandoen of nog even wachten. Waar ben ik eigenlijk, euh..hier maar rechts. Lekker in de zon zo. Shit…doodlopend, had ik net toch links moeten gaan, nou ja maar weer terug. Dat die stomme computers nou niet even wilden meewerken. We kunnen tijdens het Herstelweekend die film misschien ook wel inzetten, eerst maar even kijken. Wat staan er eigenlijk veel panden leeg, zou misschien iemand die kosteloos beschikbaar willen stellen om er bijeenkomsten over Herstel en van de lotgenoten te houden. Stop! Rood licht. Opletten koos… loopt daar nou een konijn? Het Goed heeft wel een mooi pand gekregen, veel beter bereikbaar. Straks thuis weer even lezen in het GGZ boek, of kijken of de film nu wel kan. Zou ik nog huiswerk hebben? Via de Stichting herstel bijeenkomsten organiseren is misschien ook een idee, voorlichting op scholen en instellingen. Wie moet dat dan doen? Waarom staan hier zoveel bussen? Oh, trein buiten gebruik. Hopelijk door werkzaamheden. Ik zal tijdens lop het herstelweekend eens onder de aandacht brengen. Een envelop met a4 poster en folders om op de werkplekken te gebruiken. Ben wel blij dat het droog is en het zonnetje schijnt. Lekker.

En dat dus gedurende iets meer dan een uur. Nu ben ik weer thuis en wat ben ik er mee opgeschoten? De chaos in mijn hoofd is nog net zo erg als voor die tijd, mijn handen zijn best wel koud, waar dat huis staat ben ik vergeten en je moet mij ook niet vragen waar ik nou precies gefietst heb.

Maar mijn irritatie over de onwillige computers is weg!

Nu nog de irritatie over het feit dat ik niet meer weet waar dat huis staat….

 

Koos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.