Herstelproces

Dag van de Ervaringsdeskundige

logo-2017

Samenwerking staat centraal op de Dag van de Ervaringsdeskundige. Het gaat om samenwerking, participatie, maar zeker ook over motivatie en inspiratie. We zijn vaak bezig om ideeën uit te werken en projecten op te starten, want we willen zo graag wat betekenen voor onze medemens. Vanuit onze passie zijn we jammer genoeg ook vaak met oogkleppen op bezig. We zien niet wat er al is, en weten al helemaal niet waar anderen mee bezig zijn. We zijn bezig allemaal kleine eilandjes te bouwen, erg gemotiveerd en erg positief, maar ook erg jammer. Het spreekwoord luidt niet voor niets “beter goed gejat, dan slecht bedacht”. We zijn vaak met zijn allen bezig het wiel opnieuw uit te vinden en dat is erg jammer van de tijd en energie die daarmee gemoeid is.

En even voor de duidelijkheid, met we bedoel ik uiteraard ook onszelf. Ook wij doen hieraan mee. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat er in het land geen initiatieven zijn, geen ideeën of projecten zijn, die overeenkomsten of raakvlakken hebben met ons project MindS (doelgroep jongeren 15-20 jaar). Maar dat terzijde.

Wij vinden dat het tijd wordt om de eilandjes met elkaar te verbinden, samen op pad te gaan om iedereen die herstelondersteuning nodig heeft dat te kunnen bieden. Wij hopen dan ook dat wij dat de deelnemers aan de Dag van de Ervaringsdeskundige 2017 te kunnen bieden.

Zoek jij steun bij het ontwikkelen van een idee? Heb jij een project lopen dat goed werkt en wil je dat delen? Wij willen daar graag wat over weten, misschien is het mogelijk om jouw idee/project op de Dag van de Ervaringsdeskundige onder de aandacht te brengen.

Je kunt reageren via pb of via mail: info@herstelproces.nl