Herstelproces

STEUNGUYS

Steun. Vorig jaar besefte ik me dat ik moeite heb met steun vanuit mijn omgeving. Het is voor mij een moeilijk onderwerp  om over na te denken en zeker om over te praten. Ergens is dat veranderd. Vernieuwd is een beter woord. Een jaar later voel ik belangrijke Anderen om me heen. Zoals afgelopen vrijdag mensen die ik niet ken maar waar ik eenzelfde passie mee deel. Daarnaast het weerzien van mensen waarbij er sprake is van wederzijdse acceptatie en respect. En zoals vandaag, mijn vriend die ik sinds kort vriend mag noemen. Wat goed elkaar te zien. Wat fijn om dichtbij elkaar te zijn.

Daarnaast merkte ik hoe enkele anderen belangrijk voor me worden en al zijn. Ik ervaar steun van diegene die ik eigenlijk niet meer kwijt wil. Die ik een kijkje durf te geven in mijn leven en de emoties die daarbij horen. Ik vind het doodeng. Ik vind het ook superfijn.

Thanks guys! X H.