Herstelproces

Oproep: wie wil de DVDED 2018 organiseren?

De Dag van de Ervaringsdeskundige 2017 in Groningen was een succesvolle dag. De dag straalde van positiviteit. En dat is waar het om ging. Het succes van deze dag lag voor het grootste deel in handen van de deelnemers, waarvan jij er een was. Wij willen als organisatie je dan ook bedanken voor je aanwezigheid, je inbreng en je enthousiasme. Het is voor ons een goed gevoel dat de dag zo goed ontvangen is door alle deelnemers, wij hebben het tenslotte voor jullie gedaan.

En nu op naar de Dag van de Ervaringsdeskundige 2018.

Oproep: wie wil de DVDED 2018 organiseren?

Nadat in 2016 Zelfregiecentrum Venlo en in 2017 Stichting Herstelproces de DVDED hebben georganiseerd, zoeken we voor 2018 weer een enthousiaste club die er de schouders onder wil zetten!

We zoeken een organisatie die:
– zich kan vinden in de doelstelling om met deze dag de verbinding tussen ervaringsdeskundigen te versterken
– een duidelijk beeld heeft bij een thema voor de dag
– ontstaan is vanuit burger- of cliĆ«ntperspectief en hoofdzakelijk bezig is met het bieden van participatie- en herstelkansen door en voor mensen met ervaringen op het brede gebied van kwetsbaarheid en verlies van betekenisvolle rollen en activiteiten in het leven.
– (met een lichte voorkeur) aan de randen van het land actief is. Dit om tegemoet te komen aan al die harde werkers in het hele land die meestal naar het midden van het land moeten reizen om ervaringen te delen en inspiratie op te doen. (Tegelijkertijd een metafoor: herstel gaat ook niet altijd via de middenweg maar kent zijpaden en onverwachte routes.)

Ben je geĆÆnteresseerd? Schrijf een mail met motivatie naar ons!

Voldoet je organisatie niet helemaal aan de criteria en wil je toch graag de DVDED 2018 organiseren? Mail dan ook en verras ons!

Je kunt je aanmelding mailen naar Sonja Visser (sonjavisser@zelfregie.nl) en Koos de Boed (info@herstelproces.nl).