Herstelproces

Boeken

Uitgaande van de oorspronkelijke herkomst van het woord vind ik mijzelf idioot. Ik ben namelijk mijzelf en veel mensen vinden mij apart. Ik zit daar niet mee, ik ben wie ik ben en doe wat ik doe en als je daar niet mee uit de voeten kunt dan is dat jouw probleem en niet de mijne. Ik ben een hele lange tijd niet mijzelf geweest, wel gedaan alsof, maar speelde grotendeels een rol. Het leven was eigenlijk een groot toneelstuk. Nu ben ik mijzelf, ik doe af en toe vast nog wel eens een concessie, maar dat komt zelden voor. Nu ik dan eindelijk mijzelf ben hoop ik dat voor de rest van mijn leven, en de tijd erna, ik dat ook blijf. Dus voor eeuwig, vandaar de titel “de eeuwige idioot, ik ben gewoon mijzelf”.

Na dit eerste boekje ben ik verder gegaan met schrijven, ik was nog lang niet uitverteld. Ik wilde nog vertellen over mijn spirituele ervaringen en over mijn (voorlopig) laatste grote terugval. Mijn ervaringen delen blijft voor mij een belangrijk onderdeel van mijn herstel en, dat hoop ik in ieder geval, kunnen tot steun zijn voor anderen. Na het publiceren in 2017 van “De Eeuwige Idioot, ik ben gewoon mijzelf” zijn in oktober 2018, nog 2 boekjes gepubliceerd. Uiteraard maakt de Eeuwige Idioot ook deel uit van de nieuwe titels, want ik blijf mijzelf, de eeuwige idioot.

maart 2017; “De Eeuwige Idioot, ik ben gewoon mijzelf”

oktober 2018; “De Eeuwige Idioot ziet meer”

oktober 2018; “De Eeuwige Idioot valt terug en staat op”

De boekjes zijn te bestellen via onderstaand formulier of op Bol.com. De prijzen staan vermeld bij het betreffende boekje. Wil je meerdere exemplaren van een titel neem dan even contact op via info@herstelproces.nl

Na ontvangst van de betaling zorgen wij ervoor dat het boekje naar je toe komt.


Ik ben gewoon mijzelf
€ 15,00
Valt terug en staat op
€ 15,00
Ziet meer
€ 15,00
Totaal