Herstelproces

Over

De Stichting Herstelproces is opgericht in 2015 met als doelstelling het opstarten van activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen van mensen met psychische kwetsbaarheden in hun herstelproces, en in het activeren van empowerment, participatie en sociale inclusie. De Stichting Herstelproces kent een drie koppig bestuur dat bestaat uit  een familie-ervaringsdeskundige (Nita v.d. Velde – de Boed) , een beleidsadviseur (Frank Zaadnoordijk) en een zorgverlener (Dineke Katerberg). De stichting is een erkende ANBI-Stichting, jaarverslagen zijn te vinden op de website www.herstelproces.nl.

De uitvoerende medewerkers van Stichting Herstelproces zijn allen ervaringsdeskundigen en ook als zodanig werkzaam bij de verschillende instellingen en organisaties. De medewerkers zijn ervaringsdeskundigen die vanuit hun passie voor de medemens op vrijwillige basis hun medewerking verlenen aan de activiteiten van de stichting. Er zijn op moment van schrijven 8 medewerkers die op regelmatige basis activiteiten begeleiden, daarnaast zijn er 10 medewerkers op afroep beschikbaar. De medewerkers wonen verspreid over Nederland.

De activiteiten van de Stichting Herstelproces zijn in sommige gevallen regiogericht, maar de meeste activiteiten zijn toegankelijk voor deelnemers uit het hele land. De activiteiten die de stichting onderneemt zijn o.a.:

De Stichting Herstelproces wil een transparante organisatie zijn waarin alle lijntjes voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn. Voor meer informatie klik hier.